2017 Calendar pre-order

posterblog

My 2017 Calendar is now ready for pre-order. RM50 – Peninsular, RM55 – East Mโ€™sia (including postage). Bulk pre-order also available at discounted rate for companies/bookshops. Payment must be made in advance.

One-sided page printing, you can cut and frame each artwork.

Spec:
. Wire-o binding with hook (it’s a hanging calendar)
. Size: 16.5 x 29.7cm
. Full colour (one-sided print)

Please take note that closing date for pre-order: 15 November 2016. The calendar will be sent for printing after the closing date and will only be ready by end November. Delivery will be made early December.

E-mail emilayusof@gmail.com to order.

You may also like

24 Comments

    1. Imaisha, mestilah minat. Saya aktif lagi Postcrossing tau! Cuma setiap kali meet up tak dapat pergi. Harap satu hari nanti boleh pergi.

      1. Saya memang suka bila K. Em kumpul koleksi lukisan dalam bentuk macam ni. Kalau boleh nak minta K. Em bukukan hasil karya setiap tahun. Mesti tak jemu nak belek.

          1. Saya pun dah slow sekarang lepas dah kerja tempat baru.. Weekend je boleh tulis poskad.. Itupun kalau tak ada aktiviti lain.. Busy dan penat sokmo >.<

  1. Alamak… dah terlepas.
    Hopefully ada lebih nanti kak em jual ready stok…
    Ada nampak post kat fb, tp terlupa nk order hari tu.

    1. Laa, kesiannya.. harap2 kak Em ada order lebih.. kalendar cantik mcm ni mesti ramai yg nak.. cuma tak perasan je due date.. maklumla, nak dekat akhir tahun mmg banyak aktiviti sampai boleh terlepas pandang..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *