33 thoughts on “Work in Progress: travel illustration

  • March 11, 2014 at 10:36 am
    Permalink

    sis…. saya rasa macam celebrate birthday party kat dalam laut 😉 LOL

    Reply
  • March 11, 2014 at 10:42 am
    Permalink

    Saya tengah siapkan sesuatu utk lekat pada Illustrator Wall… empunya badan belum ada peluang ke sana lagi (^_^)

    Reply
    • March 11, 2014 at 10:49 am
      Permalink

      Awesome! Kak Emi hari ni baru nak start sebab dok lukis kerja-kerja yang bertimbun ni.

      Reply
  • March 11, 2014 at 6:07 pm
    Permalink

    Berenang la kat sini kat rumah kita dekat ngan maritim putrajaya, presint 5. Jom jom…

    Reply
  • March 13, 2014 at 4:06 pm
    Permalink

    Baju merah seksi..awwww

    Reply
    • March 19, 2014 at 8:14 am
      Permalink

      Haha! Tunggu Kak Emi update soon the prizes from Bologna ya!

      Reply
  • March 18, 2014 at 1:18 pm
    Permalink

    cikawan.hahaha tak larat ooo ujung bulan nk berlari..lari…poskad jaja ni tak pos pos dh tampal setem jaja pi mana semua org…hahaha

    Reply
  • March 19, 2014 at 9:39 pm
    Permalink

    fara… tak kemana pun tapi ada masalah nak taip komen… hehe
    haritu dah send address kat emel fara.. dapat tak?

    Reply
  • March 19, 2014 at 11:52 pm
    Permalink

    fara… tak kemana pun tapi ada masalah nak taip komen… hehe
    haritu dah send address kat emel fara.. dapat tak?

    Reply
  • March 20, 2014 at 11:51 am
    Permalink

    Ehhh dah start tukar-tukar rupanya….! Nak offer jugak lah…

    Siapa nak alatulis dari bahan recycle (mengandungi 2 pen, 2 pensil dan 1 sharperner)? Angkat tangan! hehe

    Reply kat sini je la. Ada 1 set ja ni.. sapa cepat dia dapat (^_^)

    Reply
  • March 20, 2014 at 2:42 pm
    Permalink

    saya nak!!! hehe.. tapi tak tahu nak bagi tukar dengan apa.. hehehe

    Reply
  • March 20, 2014 at 2:44 pm
    Permalink

    untungnya sekali je cikcloudy…. sekarang lappy tengah ada masalah…. nak taip komen pun ada banyak karenah birokrasi…. hehehe

    Reply
  • March 20, 2014 at 4:32 pm
    Permalink

    Haaa…. saya akan hadiahkan pada Jaja (^_^)

    Tak ada balasan pun tak apa.. saja suka2 (^_^) .. nanti email kat saya ya alamat (sesepat@yahoo.com) ….

    Reply
    • April 9, 2014 at 11:42 am
      Permalink

      Emel syuq Comel.
      Sesepat.’nasib baik tk sesepit

      Reply
    • April 9, 2014 at 11:31 am
      Permalink

      Morning mana mana Cik awan, syuq, hazural ngan penaberkala ni..

      Reply
  • June 19, 2014 at 11:57 pm
    Permalink

    do you use photoshop or illustrator? for me, i am more comfortable to work with illustrator to illustrate illustrations 😉

    haha to many illustrate-illustration-illustrator words i guess 😛

    Reply
  • June 20, 2014 at 12:00 am
    Permalink

    do you use photoshop or illustrator? for me, i am more comfortable to work with illustrator to illustrate illustrations 😉

    haha too many illustrate-illustration-illustrator words i guess 😛

    Reply
  • June 20, 2014 at 4:12 pm
    Permalink

    owh? ni lukis pakai komputer apps ke? saya ingat lukis kat kertas je… hihihi. saya memang bab2 IT agak ketinggalan sikit

    Reply
    • June 20, 2014 at 4:20 pm
      Permalink

      saya pun kurang pandai bab IT ni walaupun kalau kat tmpt keje, saya kira yg paling arif la. tapi kat rumah ke tmpt lain, mmg agak ketinggalan..

      Reply
  • October 15, 2014 at 10:13 pm
    Permalink

    Boleh tau ni guna software apa?

    Reply
      • October 16, 2014 at 10:15 am
        Permalink

        Adobe Illustrator ni lagi senang dari adobe photoshop ke? Sbb selalu pakai adobe photoshop je. Tak pernah guna illustrator

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>