40 thoughts on “Work in Progress: travel illustration

  • March 11, 2014 at 10:36 am
    Permalink

    sis…. saya rasa macam celebrate birthday party kat dalam laut ๐Ÿ˜‰ LOL

    Reply
  • March 11, 2014 at 10:42 am
    Permalink

    Saya tengah siapkan sesuatu utk lekat pada Illustrator Wall… empunya badan belum ada peluang ke sana lagi (^_^)

    Reply
    • March 11, 2014 at 10:49 am
      Permalink

      Awesome! Kak Emi hari ni baru nak start sebab dok lukis kerja-kerja yang bertimbun ni.

      Reply
  • March 11, 2014 at 6:07 pm
    Permalink

    Berenang la kat sini kat rumah kita dekat ngan maritim putrajaya, presint 5. Jom jom…

    Reply
  • March 13, 2014 at 4:06 pm
    Permalink

    Baju merah seksi..awwww

    Reply
    • March 19, 2014 at 8:14 am
      Permalink

      Haha! Tunggu Kak Emi update soon the prizes from Bologna ya!

      Reply
  • March 18, 2014 at 1:18 pm
    Permalink

    cikawan.hahaha tak larat ooo ujung bulan nk berlari..lari…poskad jaja ni tak pos pos dh tampal setem jaja pi mana semua org…hahaha

    Reply
  • March 19, 2014 at 9:39 pm
    Permalink

    fara… tak kemana pun tapi ada masalah nak taip komen… hehe
    haritu dah send address kat emel fara.. dapat tak?

    Reply
  • March 19, 2014 at 11:52 pm
    Permalink

    faraโ€ฆ tak kemana pun tapi ada masalah nak taip komenโ€ฆ hehe
    haritu dah send address kat emel fara.. dapat tak?

    Reply
  • March 20, 2014 at 11:51 am
    Permalink

    Ehhh dah start tukar-tukar rupanya….! Nak offer jugak lah…

    Siapa nak alatulis dari bahan recycle (mengandungi 2 pen, 2 pensil dan 1 sharperner)? Angkat tangan! hehe

    Reply kat sini je la. Ada 1 set ja ni.. sapa cepat dia dapat (^_^)

    Reply
  • March 20, 2014 at 2:42 pm
    Permalink

    saya nak!!! hehe.. tapi tak tahu nak bagi tukar dengan apa.. hehehe

    Reply
  • March 20, 2014 at 2:44 pm
    Permalink

    untungnya sekali je cikcloudy…. sekarang lappy tengah ada masalah…. nak taip komen pun ada banyak karenah birokrasi…. hehehe

    Reply
  • March 20, 2014 at 4:32 pm
    Permalink

    Haaa…. saya akan hadiahkan pada Jaja (^_^)

    Tak ada balasan pun tak apa.. saja suka2 (^_^) .. nanti email kat saya ya alamat (sesepat@yahoo.com) ….

    Reply
    • April 9, 2014 at 11:42 am
      Permalink

      Emel syuq Comel.
      Sesepat.’nasib baik tk sesepit

      Reply
    • April 9, 2014 at 11:31 am
      Permalink

      Morning mana mana Cik awan, syuq, hazural ngan penaberkala ni..

      Reply
  • June 19, 2014 at 11:57 pm
    Permalink

    do you use photoshop or illustrator? for me, i am more comfortable to work with illustrator to illustrate illustrations ๐Ÿ˜‰

    haha to many illustrate-illustration-illustrator words i guess ๐Ÿ˜›

    Reply
  • June 20, 2014 at 12:00 am
    Permalink

    do you use photoshop or illustrator? for me, i am more comfortable to work with illustrator to illustrate illustrations ๐Ÿ˜‰

    haha too many illustrate-illustration-illustrator words i guess ๐Ÿ˜›

    Reply
  • June 20, 2014 at 4:12 pm
    Permalink

    owh? ni lukis pakai komputer apps ke? saya ingat lukis kat kertas je… hihihi. saya memang bab2 IT agak ketinggalan sikit

    Reply
    • June 20, 2014 at 4:20 pm
      Permalink

      saya pun kurang pandai bab IT ni walaupun kalau kat tmpt keje, saya kira yg paling arif la. tapi kat rumah ke tmpt lain, mmg agak ketinggalan..

      Reply
  • October 15, 2014 at 10:13 pm
    Permalink

    Boleh tau ni guna software apa?

    Reply
      • October 16, 2014 at 10:15 am
        Permalink

        Adobe Illustrator ni lagi senang dari adobe photoshop ke? Sbb selalu pakai adobe photoshop je. Tak pernah guna illustrator

        Reply
  • December 10, 2015 at 9:52 pm
    Permalink

    I love the different strokes and pattern of waves that you made in the illustration

    Reply
  • December 10, 2015 at 9:54 pm
    Permalink

    This reminds me of my friends you are a lincensed diver. They went to get a license in diving in Sabah. Their pictures that they took are amazing. A whole new world under there.

    Reply
  • December 10, 2015 at 9:57 pm
    Permalink

    Diving is fun but must do it with safety and care. My lecturer once told me that his friend was drowned because he was trying to save another diver by pushing her up, but he was washed away by the current inside the sea. His body was found 2weeks later. Kesian sgt. ๐Ÿ™

    Reply
  • December 10, 2015 at 9:59 pm
    Permalink

    Ok, last one for this post. I love the red swim suit of this diver. Tutup aurat lagi. Hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *