Mar 4, 2014

Fine-tuning

Fine-tuning before I call it a wrap!

finetune

 

19 Comments

  • Oh yeay..Pak Kaduk dah siap…Tahniah Kak Emila, alhamdulillah siap Kak Emi kejar deadline.

    • Thank you! :) Ni dok pulun scanning pula.

  • salam Kak Emi,
    nak tanya, poskad 1Malaysia K.Emi ada re-printing lagi tak?
    [yang ada gambar melayu, cina, india, ayam denga kambing]

    • Tak ada, comel.

      • alah… ramai kawan saya suka poskad tu..
        dengan saya tinggal 1 je lagi, tu nak buat “collection”

  • ok dah tu kak em :)

    • Ada banyak kena buat masa fine-tuning ni. Nak kena tambah apa yang kurang dan tengok warna, sama ke tak.

  • kenapa kalau komen dah kena “awaiting moderation”.. :(

    • Sebab awak tuka nama jadi jjajja hehehe, Sistem tak recognised.Kak Em dah approve.

  • test test 1 2 3

  • Jaja motif testing? ITALY haaaa…
    Berita buruk adalah poskad Brunei tidak dijumpai. Muahahah poskad Melawat Malaysia ada. Kindly email kalau Jaja berminat mihuhuu
    farahnyemahmulya@yahoo.com

  • hahaha… testing sebab komen tapi “awaitng for moderation”… tu jadi pelik… rupa2nya salah tukar username dari jaja jadi jjajja.. hehehehe

  • Bulan 4 koleksi poskad Jaja dah bertambah kan! (^_^)

  • Wah cantiknya! Mcmana nk colour mcm ni.. :))

    • Guna Luna Staedtler!

  • Seronoknya. Saya tak berapa pandai mewarna sangat tapi melukis boleh lah. Saya suka tengok kak em punya teknik mewarna. Macam ada textures. Macam mana nak buat macam tu?

  • love this collection! especially the rooster! <3

  • ni untuk buku baru ye?

Leave a comment

November 2014 Giveaways

November 2014 Giveaways

Nov 2014 Top Ones

Gin&Jacqie

 Copyright Campaign

Yusof Gajah Lingard Literary Agency

Oyez!Books for children

100++ Malaysian Illustrators

Silverfish Books