21 thoughts on “Fine-tuning

  • March 4, 2014 at 4:08 pm
    Permalink

    Oh yeay..Pak Kaduk dah siap…Tahniah Kak Emila, alhamdulillah siap Kak Emi kejar deadline.

    Reply
    • March 6, 2014 at 11:08 pm
      Permalink

      Thank you! ๐Ÿ™‚ Ni dok pulun scanning pula.

      Reply
  • March 4, 2014 at 11:22 pm
    Permalink

    salam Kak Emi,
    nak tanya, poskad 1Malaysia K.Emi ada re-printing lagi tak?
    [yang ada gambar melayu, cina, india, ayam denga kambing]

    Reply
      • March 7, 2014 at 1:46 am
        Permalink

        alah… ramai kawan saya suka poskad tu..
        dengan saya tinggal 1 je lagi, tu nak buat “collection”

        Reply
    • March 6, 2014 at 11:10 pm
      Permalink

      Ada banyak kena buat masa fine-tuning ni. Nak kena tambah apa yang kurang dan tengok warna, sama ke tak.

      Reply
  • March 5, 2014 at 2:05 am
    Permalink

    kenapa kalau komen dah kena “awaiting moderation”.. ๐Ÿ™

    Reply
    • March 6, 2014 at 11:11 pm
      Permalink

      Sebab awak tuka nama jadi jjajja hehehe, Sistem tak recognised.Kak Em dah approve.

      Reply
  • March 6, 2014 at 9:52 am
    Permalink

    Jaja motif testing? ITALY haaaa…
    Berita buruk adalah poskad Brunei tidak dijumpai. Muahahah poskad Melawat Malaysia ada. Kindly email kalau Jaja berminat mihuhuu
    farahnyemahmulya@yahoo.com

    Reply
  • March 7, 2014 at 12:20 am
    Permalink

    hahaha… testing sebab komen tapi “awaitng for moderation”… tu jadi pelik… rupa2nya salah tukar username dari jaja jadi jjajja.. hehehehe

    Reply
  • March 31, 2014 at 10:07 am
    Permalink

    Bulan 4 koleksi poskad Jaja dah bertambah kan! (^_^)

    Reply
  • April 9, 2014 at 7:20 pm
    Permalink

    Wah cantiknya! Mcmana nk colour mcm ni.. :))

    Reply
  • June 19, 2014 at 4:32 pm
    Permalink

    Seronoknya. Saya tak berapa pandai mewarna sangat tapi melukis boleh lah. Saya suka tengok kak em punya teknik mewarna. Macam ada textures. Macam mana nak buat macam tu?

    Reply
  • December 11, 2015 at 2:27 pm
    Permalink

    These were the illustrations that were up for sale kn? The original copy.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *