19 thoughts on “Fine-tuning

  • March 4, 2014 at 4:08 pm
    Permalink

    Oh yeay..Pak Kaduk dah siap…Tahniah Kak Emila, alhamdulillah siap Kak Emi kejar deadline.

    Reply
    • March 6, 2014 at 11:08 pm
      Permalink

      Thank you! :) Ni dok pulun scanning pula.

      Reply
  • March 4, 2014 at 11:22 pm
    Permalink

    salam Kak Emi,
    nak tanya, poskad 1Malaysia K.Emi ada re-printing lagi tak?
    [yang ada gambar melayu, cina, india, ayam denga kambing]

    Reply
      • March 7, 2014 at 1:46 am
        Permalink

        alah… ramai kawan saya suka poskad tu..
        dengan saya tinggal 1 je lagi, tu nak buat “collection”

        Reply
    • March 6, 2014 at 11:10 pm
      Permalink

      Ada banyak kena buat masa fine-tuning ni. Nak kena tambah apa yang kurang dan tengok warna, sama ke tak.

      Reply
  • March 5, 2014 at 2:05 am
    Permalink

    kenapa kalau komen dah kena “awaiting moderation”.. :(

    Reply
    • March 6, 2014 at 11:11 pm
      Permalink

      Sebab awak tuka nama jadi jjajja hehehe, Sistem tak recognised.Kak Em dah approve.

      Reply
  • March 6, 2014 at 9:52 am
    Permalink

    Jaja motif testing? ITALY haaaa…
    Berita buruk adalah poskad Brunei tidak dijumpai. Muahahah poskad Melawat Malaysia ada. Kindly email kalau Jaja berminat mihuhuu
    farahnyemahmulya@yahoo.com

    Reply
  • March 7, 2014 at 12:20 am
    Permalink

    hahaha… testing sebab komen tapi “awaitng for moderation”… tu jadi pelik… rupa2nya salah tukar username dari jaja jadi jjajja.. hehehehe

    Reply
  • March 31, 2014 at 10:07 am
    Permalink

    Bulan 4 koleksi poskad Jaja dah bertambah kan! (^_^)

    Reply
  • April 9, 2014 at 7:20 pm
    Permalink

    Wah cantiknya! Mcmana nk colour mcm ni.. :))

    Reply
  • June 19, 2014 at 4:32 pm
    Permalink

    Seronoknya. Saya tak berapa pandai mewarna sangat tapi melukis boleh lah. Saya suka tengok kak em punya teknik mewarna. Macam ada textures. Macam mana nak buat macam tu?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *