19 Thoughts on “Fine-tuning

  1. FARAHANA on March 4, 2014 at 4:08 pm said:

    Oh yeay..Pak Kaduk dah siap…Tahniah Kak Emila, alhamdulillah siap Kak Emi kejar deadline.

  2. salam Kak Emi,
    nak tanya, poskad 1Malaysia K.Emi ada re-printing lagi tak?
    [yang ada gambar melayu, cina, india, ayam denga kambing]

  3. ok dah tu kak em :)

  4. kenapa kalau komen dah kena “awaiting moderation”.. :(

  5. test test 1 2 3

  6. FARAHANA on March 6, 2014 at 9:52 am said:

    Jaja motif testing? ITALY haaaa…
    Berita buruk adalah poskad Brunei tidak dijumpai. Muahahah poskad Melawat Malaysia ada. Kindly email kalau Jaja berminat mihuhuu
    farahnyemahmulya@yahoo.com

  7. hahaha… testing sebab komen tapi “awaitng for moderation”… tu jadi pelik… rupa2nya salah tukar username dari jaja jadi jjajja.. hehehehe

  8. Bulan 4 koleksi poskad Jaja dah bertambah kan! (^_^)

  9. Kwol on April 9, 2014 at 7:20 pm said:

    Wah cantiknya! Mcmana nk colour mcm ni.. :))

  10. Seronoknya. Saya tak berapa pandai mewarna sangat tapi melukis boleh lah. Saya suka tengok kak em punya teknik mewarna. Macam ada textures. Macam mana nak buat macam tu?

  11. love this collection! especially the rooster! <3

  12. ni untuk buku baru ye?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Post Navigation