Giveaway for January 2017 Top Commenter

For the very top one, I am giving away a tote bag with artwork made by my 8 years old niece, Eryna. Up to it?

Here’s what it takes to win the special tote bag:

  • Comment away from now until 31 January, 2017. It means your name have to appear top on my January 2017 Top Ones widget (right sidebar). Refresh to see your name and comments count.
  • Please come often and check the count. You need to put in more comments if you are overtaken by other commenters.
  • If you are a first-timer, your comment is under moderation. Please allow some time for me to approve.
  • Opens to anyone interested.
  • Closing date/time:31 January 2017, 11.59pm.

You may also like

86 Comments

        1. Tak boleh percaya juga ni Libby. Salah satu strateginya ialah komen banyak pada hari-hari terakhir. (**siap ada strategi tu :D)

              1. Laa.. masih jadi burung hantu ke jaja.. baik punya strategi last minute baru tambah komen walaupun tak banyak mana.. haha..

    1. sekejap jer kat sini. nanti cny dah tak free nak menghadap….hadiah ni memang lepas tangan jer 🙂 saja nak meriahkan tempat ni……huhu

      1. Takde tenaga nak pecut bulan lepas.. cuma mampu pecut siapkan kerja yang berlambak kat ofis je. Tupun tak siap2. Cuti CNY mcm sekelip mata dah habis >.<

    1. Tahun ni, saya tak dapat angpow pun. Sedih.. tapi nasib baik bonus agak masyuk. So, terubat sikit kekecewaan ni.. hihi.. Ada kawan sekerja cakap bos bagi angpow 31/1 kat dia special punya sebab angpow baldu.. saya cuti hari tu, melepas angpow >.<

    1. Saya pun suka magnet 🙂 Baru semalam dapat magnet dari Latvia pemberian postcrosser di official Postcrossing. So happy! 😀 Setem pun cantik dan pakai sampul surat Europa yang comel lagi <3

    1. Sorang-sorang ye 😀 Tak apa, Libby komen ja. Kami pun jenguk bila ada masa senggang saja. Seronok baca komen Libby hehehe

    1. Plan bercuti mmg banyak, tapi asyik tak menjadi.. maklumlah, harga minyak asyik naik je.. huhu.. duduk rumah jela jawabnya mengembara melalui poskad 😛

  1. saya jaja,
    berharap agar kawan2 semua masih dalam mood cny…
    jangan online lagi ye.. tunggu jam 12, baru browse website kak em…
    bagi saya can dapat tote beg eryna

    1. Siap ada ucapan akhir bulan Januari ye Jaja hahaha
      Seronoklah tu :p

      Selamat tahun baru Cina, Libby!Nanti kita komen banyak-banyak lagi ya 😀

      **dah lama kita tak buat tukar-tukar hadiah macam dulu kan!
      – teringat hadiah setem dan poskad dari Imaisha; pasu dan benih dari GloryJane; poskad dari Farah dan dari Jaja pun ada… (^_^)
      – siapa nak buat semula gift exchange ni angkat tangan.

          1. Ok, saya join 🙂 saya pun teringat hadiah Syuq dan Glory Jane yg pemurah dah berapa banyak saya terima <3 teringin nak ulang kembali saat2 manis itu.. hehehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *