Winners of January 2016 Top Commenters

Here are the top 3 winners that entitled for my 2016 handmade calendars.

Hazural (179 comments)
imaisha (152 comments)
Sarra Leya (100 comments)

Congrats Hazural, Imaisha and Sarra Leya. Please do e-mail your mailing address for me to mail the calendar. My e-mail is emilayusof@gmail.com.Β Thank you!

You may also like

41 Comments

    1. Thank you sya.. mmg cute calendar ni kan.. can’t wait to put on display ^_^ tapi, kena tunggu kalendar sampai sini dulu.. hihi..

  1. Alhamdulillah dpt juga kalendar ni πŸ™‚ Perkhabaran gembira di kala kesihatan tak berapa memuaskan.. email coming later πŸ˜‰

        1. haha.. mcm mana blh keliru ni πŸ˜› nama jauh berbeza kot.. ni mesti rindu dgn Syuk ni.. kih kih.. blh tersedak Syuk jadinya sebab kita dok seru2 nama dia kat sini ;D

    1. berjaya juga Sarra dpt tempat ketiga πŸ˜‰ ingatkan yg lain nak pecut di saat akhir.. nampaknya ramai yg buzy.. alhamdulillah ada rezeki buat kita bertiga πŸ˜€

  2. Haaaa… tersengih-sengih depan laptop ni baca komen kawan2. Siap tersasul sebut nama saya tuuu.. hehehe really miss that moment… jadi pengomen tegar… sekarang tak sempat laaa.

    Saya kat Filipina sekarang ni. Khas buat kawan-kawan kat Emilatopia ni, siapa nak cenderahati cepat angkat tangan dan email saya kat sesepat@yahoo.com ya. Sebelum 26 Februari tau. Lambat kang tak sempat nak cari apa-apa… cepat-cepat πŸ˜€

    1. Eh eh.. mesti la nak Syuq.. *angkat tangan tinggi2* nasib baik tergerak hati nak usha blog hari ni.. amboi, kat Filipina pun sempat jenguk blog kak Em ye.. hihi.. bagus2.. ingat juga kat kami di sini.. huhu.. rindu kat Syuq juga.. kejap lagi saya email tau πŸ˜‰

        1. hehehe… tak per la Aisha, x der rezki kot… Minggu lepas minggu yang sangat ‘hectic’ … dengan anak bongsu masuk hospital sebab denggi pada minggu sebelumnya, masuk keje minggu lepas terpaksa menyiapkan kerja yang tertinggal di tambah dengan ‘closing’ tuk account dept. … hurmm.. rasa macam nak pengsan.. fuhh…

          1. oh, sibuk beno nampaknya kak hazural.. harap2 life dah calm down la sekarang πŸ˜‰ anak saudara saya pun ada masuk hospital sbb denggi bln lepas.. nak dkt sebulan juga la duduk kat hospital KT tu.. kesian sgt >.<

          1. yela.. teringat juga nak bagitau kak hazural tapi pastu fikir dia check hari2 kot blog kak Em.. rupanya tak.. huhu.. salah pertimbangan pula -_-“

    2. Bestnya Syuk dh smpai Filipina πŸ˜‰ Semoga perjalanan Syuk d sana di permudahkan… selamat pergi dan kembali ke Malaysia πŸ˜€

    3. terima kasih yg tak terhingga Syuq untuk cenderahati dari Filipina (dan Korea?) πŸ˜€ Wah, tak sangka dpt planner yg blh kita warnakan sendiri. rare betul hadiah ni.. hehe.. Poskad Filipina dan Korea pun cantik juga.. Eh, poskad ke yg Korea tu? mula2 ingat brochure tapi mmg cantik tiap gambar ^_^ menarik tgk duit kertas Filipina yg sgt bermakna utk koleksi saya yg baru bermula. Terima kasih daun keladi ya.. nanti saya balas kebaikan Syuq pada suatu masa yg belum tentu bila.. hihi..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *