Emila Yusof Colourart Series

colourart

You can buy my COLOURART Series from:

MALAYSIA

KL
1. www.oyezbookstore.com
2. Silverfish Books, Level 2, Bangsar Village 2, Bangsar, KL. Tel: 03-22011758.
3. Kinokuniya, Suria KLCC.

Selangor
3. Stickerrific, 83-1.2 Level 1, The Square, Jaya One, PJ, Selangor. Tel: 03-7495 5963.
4. Kedai Fixi, Lot 4-35&36, Level 4, Jaya Shopping Centre, Section 14 Petaling Jaya Emel: kedai.fixi@gmail.com

Perak
5. Eversachi @ Ipoh Old Town Concubine Lane, Ipoh, Perak. E-mail: eversachi@gmail.com. Tel: 017-5790575. Weekend only.

Kuching
6. IKA Picture Story House, Kuching. Tel: 60198178878.
E-mail: ikapicturestoryhouse@gmail.com

Penang
7. Sparklab, 1st Floor, Lot 06, 1-Stop Midlands Park, Jalan Burmah, 10350 George Town, Malaysia. E-mail: info@sparklab.com.my. Contact Number: Cheryl +60164130310 Sharon +60123584474

GERMANY
8. LITERA Buchhandlung Hildegard George, Jakobistraße 12, Hannover.
9. Buchhandlung BücherwurmKinder- und Jugendliteratur, Kollenrodtstraße 55, Hannover.
10. de.dawanda.com/shop/feingespinst
11. feingespinst Verlag – feingespinst@kono.de

You may also like

37 Comments

  1. Nampaknya, dah makin byk outlet yg jual Colourart series. Satu perkembangan yg bagus! 😀 kalau tak, dulu pening kepala fikir mcm mana nak beli online bila tak ada kad kredit >.<

      1. saya ingat nak shopping kat Stickerrific sbb byk sgt brg best jual kat situ 😀 nak beli online, delivery cost mcm mahal je rasanya. brg yg saya nak beli harga dlm 70 lbh, sekali delivery charge dlm 40. terkejut den, terus cancel. huhu. pegi sendiri lagi baik kot. kat PJ je.. (mcm la dkt sgt :P)

            1. tula.. rasa brg yg dipilih tu bkn jenis yg berat2 pun tapi delivery charge tak tercapai dek akal.. huhu.. apa yg buatkan dia jadi mahal pun tak pasti.. patutla jane rajin beli kat mph online. bagus la mph & kinokuniya buat free delivery.. blh galakkan org beli selalu ^_^

    1. sempat je tapi kena gigih sikit la.. awal2 bulan dah byk komen.. konsisten komen tiap hari, insyaAllah ada peluang nak menang 🙂

    1. ok, baru faham.. alahai, sedihnya :'( confirm hilang ke? atau mungkin just ambil masa lama je kot nak sampai sana.. harap2 ada miracle dan buku tu reach the receiver~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *