Get my limited Sampul Raya 2015 now!

 

angpowraya2015

From now until 31 July, get a free pack of five packets for every RM20 spent (not including postage) at oyezbookstore.com.

Or you can walk-in at Silverfish (only books published by OyezBooks). Address: 2F-20, 2nd Floor Bangsar Village II, Bangsar Baru, Kuala Lumpur,

Hurry, Hari Raya is next week!

 

 

You may also like

30 Comments

          1. wah, ramainya yg beli buku musim raya ni.. mmg mendapat sambutan la sampul raya kak Em yg cantik lagi menarik tu 😉 nampaknya, kena cuba dapatkan time raya tahun depan lah pula..

  1. I still have some. Ada la dalam 7-8 keping lagi yang berbaki.
    Anyone interested for collection, can contact me :).

        1. eh, baru baca komen jane yg ni 😀 Yayy, alhamdulillah kalau dpt *sambil lompat bintang dan doa dlm hati jane tak lupa* hihihi..

  2. Sampul ni rasa sayang sangat sebab kertas tebal tak macam sampul duit raya yang lain :). Ada simpan untuk buat collection. Hopefully next year will have again with new design 🙂

    1. raya tahun ni, saya ada bagi sampul duit raya minion, big hero dan frozen pada budak2.. mmg diorg suka tapi yg kecil2 tu terlampau suka sampai koyak rabak jadinya.. huhu..
      moral of the story: jgn bagi sampul duit raya kak Em kat kanak2 di bawah umur. lol~

    1. Rasanya, adult yg lebih teruja drpd budak2 😛 skrg ni, ramai kot pengumpul sampul duit raya di kalangan org dewasa 😉

      1. semua sampul saya kumpul, macam kumpul setem juga… suka tengok corak2 yang berlainan… tapi kalau yang comel2 & kartun2 lagi la suka 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *