Emsdoll Series: Suraya

This one is still available for sale.Β  Acrylic on canvas. 30cm x 30cm. RM300. Do let me know if you are interested; email me at emilayusof@gmail.com.

Suraya

You may also like

14 Comments

  1. comelnyaaa <3 tapi nama Suraya pulak.. kalau nama Aisha, dah beli dah πŸ˜› (bajet mcm banyak je lagi duit lepas dah beraya sakan -_-")

    1. hihi.. jane ni tgk semua lukisan girl kak Em ada je teringat nostalgia zaman kanak2 ye πŸ˜› kena beli semua la kalau mcm tu πŸ˜‰

        1. hihi. kenangan payau ye.. first time dengar πŸ˜› saya ni mcm byk dah hilang ingatan je pasal zaman kanak2.. sebab kampung pun dah tak mcm kampung. gambar masa kecil pun entah ke mana. ada sekeping dua je simpan sebagai memori. sekarang kena tulis dlm jurnal biar tak lupa terus >.<

          1. oh, lagu lama tu.. ingat bab suraya je tapi lirik lain tak hafal πŸ˜› mcm bukan kru nyanyi tapi entah apa nama kumpulan tu..

        1. Eh, Aisha ada lagu la.. nyanyian Yassin dgn Outlandish πŸ˜‰ my name is actually quite glamour la πŸ˜‰ hafsah or izan tak pasti la ada lagu ke tak.. hehe..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *