Gin&Jacqie organiser bags up for grab for November Top 3 Commenters!

I am excited to announce that Gin&Jacqie is sponsoring November’s giveaways!

Gin & Jacqie™ is a line of bags created by avid traveller and reluctant girl-on-the-go, Jacqueline Ng. In her search for functional everyday bags that are practical and stylish but do not cost a bomb; Jacqie discovered a niche in the market and decided to develop her own line of such bags. In a fast paced world where trends come and go, Gin & Jacqie™ is all about high functionality and performance without sacrificing style or quality. The core focus of the brand is well-made bags that are beautiful and appropriate be carried in any setting, be it the office, the mall or the resort, whatever your inclination. The line focuses on classic shapes are complemented by an array of gorgeous fabrics and innovative detailing. Gin & Jacqie™ bags are made to be timeless and evergreen, to be as relevant today as they will be tomorrow.

The fundamental design principle of Gin & Jacqie™ is the creation of bags that provide long lasting utility, practicality and an unpretentious fashion focus set at palatable prices whilst maintaining a high level of quality. Materials and fabrics are selected to be durable, low on maintenance and wardrobe-friendly.

Jacqueline herself has chosen 3 of her organiser bags to be given away to top 3 commenters:

1st: Slim Ellie I-pad organiser.

SlimEllie

Always wanting the best for the ladies, the I-pad organizer not only protects your I-pad it has all the compartments to put your charger and your necessities in it. Ultra light weight and makes bag swapping a breeze.

  • Two exterior front compartments for your phone and head phone
  • One back exterior compartment to hold tissues and notes
  • One large interior zipper compartment
  • Two pen holders and a key compartment
  • Additional two interior sub – compartments to hold charger and essentials
  • The organizer is fully padded to protect your I-pad
  • Fits both I-pad 1 and I-pad 2

MATERIAL: 230Nylon
SIZE: 26.5cm x 5.5cm x 22cm
STRAP LENGTH: 6.5cm

 

2nd: Organise Maggie

OrganiseMaggie

Now you don’t have to worry about all your essentials spilling out from your bag organizer. This organizer is designed to provide functionality and keep all things essential in sight. Best of all, you can swap handbag to match your outfit, simply by lifting the Bag Organizer out of your current handbag and the entire contents into another bag!

  • Two exterior side compartments for hand creams or sanitizer and I-pod
  • Two back exterior compartment to hold tissues, notes and make-up
  • One front zipper exterior compartment for essentials
  • Four card holder compartments for credit cards and name cards
  • Two large sub-interior compartment to keep keys and digital camera
  • One large interior compartment for wallet and bigger items
  • Comes with a matching tissue holder

MATERIAL: 230T & cotton
SIZE: 22cm x 8cm x 16cm
STRAP LENGTH: 7cm

 

3rd: Mini Glittery Jacq

MiniGlitteryJaq

A god-send for all ladies who carry bags. This organizer is designed to organize and keep all things essential in sight. Best of all, you can swap handbag to match your outfit, simply by lifting the Bag Organizer out of your current handbag and the entire contents into another bag!

  • Two exterior side compartments for hand creams or sanitizer and I-pod
  • One back exterior compartment to hold tissues and foundation
  • One front exterior compartment for handphone
  • Four pen holders/ makeup pencils and lipsticks
  • Two interior sub – compartments to hold keys and make up essentials
  • One large interior compartment for wallet and bigger items
  • Trimmed with sequins

MATERIAL: Denier & sequins
SIZE: 18cm x 8cm x 13.5cm
STRAP LENGTH: 4.5cm

Enticed? You know what you have to do; be the Top 3 Commenters! Closing date for comments is on November 30, 2014; 11.59pm. Good luck!

Don’t forget to visit Gin&Jacqie’s website for more interesting products! Click on the logo below to go to the website.

GJLogo

You may also like

267 Comments

  1. Elegant regardless of the price..you’ll become enthusiastic to have it and of course to hold it! Once you’ve it, you won’t regret! : )

          1. yup, of course! sebelum ni ingat nak bagi can kat org lain pulak menang tapi tgk hadiah best, tak sampai hati nak lepaskan peluang.. hahaha..

            1. haha.. Ala ikut rezeki masing-masing…

              siapa usaha, dia dapat. tak gitu 🙂
              Kadang kala, dah usaha, tapi bukan rezeki kita, orang lain potong komen kita, tak dapat lah hadiah….

              1. betul tu.. bukannya kita main tipu ke apa kan.. kita bersaing secara sihat 😉 hehe.. dah usaha dgn gigih, mesti la harap berjaya dpt hadiah yg menjadi idaman hati ^_^ tapi bulan ni saya tak pasti nak yg mana.. tiga2 nampak best <3

                    1. hihi.. tgk mood. kalau rasa2 rajin, hari akhir nanti nak komen bagi dpt hadiah pertama la pula.. maklumlah, kita asyik dpt nombor 2 je sebelum ni.. hehe..

                    2. haha.. tau takpe.. kalau ada org buat GA ipad, share la dgn kita jane.. mana tau blh menang beg dgn ipad sekali ^_^ *angan-angan tinggi melangit*

                    3. Ada kat IG ni org buat dapat hadiah ipad…
                      check Ig dianpixy_official. dia tunggu follower 30k. skrg dah 10k. Tag nama kawan, then share gambar contest. Dia tak tipu, izan kenal dia sbb selalu beli brg dgn dia :). Pemenang siapa tag terbanyak menang.

  2. wow, sekali lagi ternganga tengok hadiah GA O.O kenapa hadiahnya asyik best2 je ni.. hehe..
    oh, this month sampai 20 Nov je ke? ok, mesti pastikan menang juga bulan ni 😀

            1. yela kan.. rasa penat komen sampai nak dkt 600 tu tak habis2 lagi.. hehe.. harap takdela yg terover semangat nak komen byk2 utk GA kali ni..

                    1. bila kita berdua je yg komen, sikit pulak benda nak sembang.. haha.. lagi 5 hari je, komen tak sampai 100 pun lagi..

                    2. yela kan.. mungkin semua sibuk la tu dah nak akhir tahun ni.. dgn cuti sekolah, kenduri berderet, mcm2 plan untuk direalisasikan bersama keluarga.. 🙂 takpela, 5 hari ni cukup kot nak bagi sampai 100 komen.. biar berbaloi dgn hadiah yg sgt mengujakan tu 😉

                    3. hehe.. akhirnya alia muncul juga bila nama dah disebut-sebut.. yg lain kena kuatkan seruan lagi kot.. 😉

        1. Saya tak minat sangat kumpul beg. ada 4 sahaja buat masa ni (jumlah terkini). haha.
          sekarang saya pakai beg besar-besar sahaja, senang nak sumbat segala macam tok nenek dalam beg.
          sebab itu, saya mahu organizer beg ni… hehehe

          1. saya kalau pegi kerja mmg satu beg je sbb malas nak tukar2.. habis sumbat segala bagai brg dah mcm poket doraemon pula.. hehe.. tapi beg jln2 ke blk kmpung ada pelbagai jenis walaupun sebenarnya bkn selalu pegi jln pun.. haha..

            1. Tak apa… patut memang kena ada berbagai beg.
              untuk kerja, shopping, travel, seminar, jumpa client, dinner, pasar dll hehehe

                    1. hihi.. suka sgt sampai rasa mcm nak lompat bintang 😀 byk pula dpt hadiah bulan ni.. mcm sambut krismas pula.. hehe..

                    2. semalam dah ambil hadiah jane kat post office.. 2 kali kena pegi sbb rehat tutup rupanya.. terima kasih jane.. hadiahnya sgt tak terjangkau dek akal.. haha.. tak sangka pula kena bercucuk tanam 😛 interesting!

                    3. hehe.. mmg tak sangka sungguh.. mula2 ambil bungkusan poslaju, ingat tupperware apa la kat dlm 😛 tapi tu mmg cili betul2 ke cili hiasan? sbb description ckp 5 warna cili.. tgk instruction, bahasa cina pula.. nasib juga ada gambar step by step.. belum try buat lagi sbb harus memastikan pemahaman adalah tepat. takut lain pula jadinya 😉

  3. Eek! I’ve always loved Gin & Jacqie’s products, they’re all beautiful ????????

    They’re also high in quality, very functional yet affordable. Perhaps one of the best local brands we have here in Malaysia! ????????

  4. Saya dah melawat Gin&Jacqie’s website, wah… menarik sungguh produk-produk nya… temting to grab 1…
    but first, i would like to win it from your November GA 🙂

      1. saya pun dah melawat juga.. sebelum ni tak pernah dgr pasal Gin&Jacqie. tak sangka byk juga produk sampai rambang mata tengok.. absolutely tempting! 😉

            1. tak boleh imaisha. tak ada budget. nanti nak bayar saman speed trap, nak renew roadtax, 20 nov ni harijadi anak (ehem-ehem) dan awal dec nak balik johor.
              poket kosong ni… hahaha

              1. haha.. ada ehem-ehem pula.. mmg ada udang di sebalik mee ni 😛 eh, mcm mana kita nak check kita ada saman ke tak ye? blh check online tak? saya pernah check online dan tgk takde saman tapi mcm tak percaya pulak.. hehe.. nak harap dia hantar saman pegi rumah, alamat kat lesen/ic alamat rumah kampung yg dah takde org duduk. nak tukar alamat pun family takde rumah sendiri lagi 🙁

                1. saya kena bulan 9 lagi… tapi tak dapat surat pun….

                  ni saya nk renew road tax, bila check melalui sms ada pulak saman…
                  hantar sms ;
                  Taip POLIS SAMAN No Plat kenderaan dan hantar ke 15888
                  Contoh: POLIS SAMAN ABC1234 dan hantar ke15888 atau:

                  Taip POLIS SAMAN [NO KAD PENGENALAN] hantar kepada 32728
                  contoh : POLIS SAMAN 741003105214 hantar kepada 32728

                  kalau nak detail nanti hantar alamat email kat no tu, nanti dia email kena saman kat mana, tarikh bila…

                  1. oh, terima kasih jane 🙂 dah sms dah. keputusannya: tiada saman dikeluarkan sehingga 18/11/2014. syukur sebab lesen saya masih P. bln januari nanti baru permanent 🙂

                    1. hehe.. mmg takut sgt ada saman tapi dlm masa yg sama, selalu nak bawa kereta laju 😛 sabtu ni nak pegi johor pula.. harap2 tiada saman dikeluarkan sampai bila2.. haha..

                    2. kalau menghala ke johor, kat jln dari seremban ke melaka bnyk speed trap. haha. penah kena 2 kali kat sana

                    3. dah check saman lagi sekali lepas balik. fuhh, lega bila keputusannya masih sama 😉
                      padahal bawa kereta laju juga nak kejar ayah yg drive mcm masuk Formula 1 😛

                    4. saya pun tak suka juga tapi tak tau tempat tujuan.. takut terkandas in the middle of nowhere.. but, mmg agak stress bila follow org yg jenis biasa bawa laju.. bila kita bawa slow, rasa bersalah pula.. >.<

                    5. saya kalau tau address, sebelum pegi dah research dulu kat google map. mmg agak penakut kalau sesat terutama bila drive sorg.. setakat ni, tak pernah lagi melencong kot.. tak tau la kalau in the future manage to have a great escape somewhere ^_^

        1. Tak sabarnya nak dengar cerita K.Em pasal kembara ke Shanghai baru-baru ni kan…

          Menarik juga program postcrosser meetup nanti, tapi hari kerja… dok berkira-kira lagi ni.

          Imaisha cuti ke?

              1. amboi, nak cuti-cuti luar negara ke jane? kalau ya, jgn lupa hantar poskad kat kami berdua.. hehehe.. kirim magnet dgn key chain sekali tau.. hihi.. suka hati je kita ni 😀

                1. Sorry,
                  kamu berdua salah faham ni…
                  Ayat saya: saya nak pergi, jauh…
                  Bukan: saya, nak pergi jauh… hhahahahahahahahahahahahaha

                  1. alahai, salah faham pulak dah -_-” jane tertinggal koma, ayat jadi bunyi lain 😛 ingatkan nak pegi melancong.. rupanya kita yg dah melencong.. hihi..

                    1. hihi.. pi London dlm angan2 yg tak kesampaian la nampaknya 😉 kesian kita.. ingat kot dpt kiriman poskad dari jauh.. >.<

                    2. haha… mahal la tiket flight nak g london… Adik asyik ajak datang je sblm dia grad akhir tahun depan, tapi ongkosnya tiada… Mahal tiket T__T.

                    3. yela kan.. tempatnya jauh sgt.. tu yg tiket mahal.. eh, tapi adik dah nak grad tu mmg kena jln pegi sana la tahun depan 😉 ada tour guide free bawa jln2.. syoknyaaa.. ceh, kita pula yg berangan lebih 😛

          1. saya ambil cuti semata-mata nak pegi meetup.. gigih betul.. hehe.. nasib baik cuti tahun byk lagi.. kalau tak, mmg dilema sgt. takpe, kalau syuq dgn jane tak dpt pegi, saya kirim poskad meetup nanti ya.. kalau ada setem menarik pun, saya belikan tapi bergantung pada bajet 😛 rasa2 lepas blk dari sana, terus pokai kot.. >.<

                    1. hehe.. mcm tak mungkin je nak diet.. habis teruk pun, korek semua tabung guna duit syiling beli makanan yg agak2 murah 😉

                    2. tabung tu mcm in danger sgt sebab mcm byk je nak beli setem kat klcc nanti.. oh my.. habis la duit tabunganku semuanya.. >.<

    1. amboi, hello2 dtg sini.. western sgt.. haha.. salam buat farah 🙂 ni kira belum cukup meriah lagi.. pesta komen baru je nak bermula.. 😛

        1. hehehe dh kawan-kawan nama mat salleh, glory jane gitu.

          hahahah nk cuba rebut memula try potong Syuq. pun jadi.

          Syuq oooo Syuq mana dia ni

          1. hahaa… masa sekolah dulu tingkatan 4 ngan 5, ada cikgu BI omputeh dari Aussie, dia tak reti sebut ijan, sebulan jadi eee-jane… tu lekat nama jane tu… hahaha

            1. syuq bersara kejap kot. nanti dia muncul la tu tambah pulak bila nama dah diseru 😉
              ooohh, mcm tu ke asal-usul nama jane.. baru ku tahu ^_^ glory tu asal dari mana? ada kisah juga ke?

              1. dulu ‘plain jane’ yg bermaksud pempuan biasa…
                bila kahwin, suami suh tukar tak nak dah ‘plain’ 🙂
                dia suh tukar glory jane macam cerita korea tu… 🙂

                1. ok, tak tgk pula cerita korea yg ada glory jane ni.. amboi, suami pula yg bagi cadangan ye.. hehe.. bagusnya transformasi nama plain jane ke glory jane 🙂

          2. Hello Farah, kot ye pun nak potong tu, potong la jauh-jauh sikit…
            Ini tak.. lebih 2 3 komen ja…
            I balas komen-komen depa ni pun dah jadi 10 komen tau.
            :p

              1. haha.. tgk2 esok bukan setakat syuq kena potong, dgn kita2 sekali jatuh carta.. jgn main2 dgn org nekad nak menang ni.. hihi..

                  1. saya nak buat bunyi firework bila dah menang nanti 😛 hmm, hari ni hari last la utk jane komen kan? memandangkan esok dah weekend.. jadi, cpt komen byk2 😉

                    1. saya nak bertapa kat rumah je hari minggu ni.. kerja pun byk menunggu.. pastu harus memastikan komen adalah sufficient utk menang tempat pertama ^_~

                  1. bestnya kalau ada meetup dgn kak Em kan.. bilalah agaknya ya kita semua blh berkumpul ramai2.. mcm best je bila bayangkan.. 🙂

                    1. oh, mcm tu ya.. ok juga idea tu.. tapi harap tak terlambat dpt berita la.. takut nanti dpt tgk gambar je pasca book fair.. hehe..

              1. eh, ganteng tu bkn mcm tampan or handsome ke? kalau mcm tu, saya tambah lagi satu: keren.. tak berapa pasti bahasa jawa ke indonesia..

        1. Dekat kampus lagi. Hmmmm, bulan ni maybe tak dapat kejar. But, seriouly nak sangat bag tu. Heheheheh, takpalah akak-akak. Next week final exam. Tengok je lah mampu. Lagipun internet memang macam siput.

          1. oh, patutla.. takpe, lepas final exam boleh pulun komen utk GA bln depan ya 🙂 anyway, all the best Alia! study elok2 tau.. moga dpt Dean’s list 😉

      1. hihi.. debaran makin terasa bila tinggal 4-5 hari bersisa, ramai pula yg jadi teruja.. meroket ke langit menuju tempat pertama 😉

                    1. wah wah, masa semakin suntuk.. tinggal lebih kurang 1 hari setengah.. harap2 takdela org lain tiba2 potong >.<

                    1. hehe.. nasib baik tak komen sampai 200.. jenuh nak kejar nanti 😉 ini pun dok komen berselang seli dgn buat kerja lain sampai pening kepala..

                    1. saya rasa komen ni dah masuk ke 233.. wah, dah byk juga kita komen rupanya.. dulu rasa mcm sikit sgt.. proud of our efforts.. hihi..

        1. rebut jgn tak rebut.. hihi.. bila ada org nak berebut ni, baru la jari2 jadi laju nak menaip kan.. kalau tak, dok tenung je skrin fikir nak komen apa.. 😛

                    1. alamak, baru terbaca.. sempat ke lagi nak minta jane order niii.. >.< jane, nak calendarrrr.. tapi masuk gaji nanti baru blh bayar..

                    2. ok jane.. tapi sempat lagi ke order 1hb? harap2 gaji saya cpt dpt.. biasanya dlm 5 ke 6hb baru dpt cek.. pastu nak tunggu clear lagi ambil masa. kalau jane tak kisah tunggu, terima kasih byk2 la diucapkan 🙂

                    1. saya tgk versi upin ipin je 😉 tapi bukan lawan lumba lari pun.. cuma monyet tu byk helah yg akhirnya memakan diri sendiri.. so, kiranya kura-kura menang la sbb berjaya selamatkan diri dari pemburu 🙂

          1. hmm.. belum tentu lagi blh komen.. tgk keadaan.. mcm busy je weekend ni byk benda nak buat.. tapi nak menang punya pasal, kena juga luangkan masa utk komen bagi dpt top 3 😉

                  1. kalau internet laju dgn takde kerja lain nak buat, bolehla saya komen sampai 100.. tapi sekarang, mampu komen 10-20 jela memandangkan keadaan yg tak berapa mengizinkan.. huhu..

  5. Tahniah Jane, Imaisha dan Farah!!!!
    Hari ni dah 1 December, dapat hadiah hujung tahun ye 😀

    Jane, kiriman dah sampai!! Comel sangat! Nanti dah tumbuh pokok tu, boleh kita kongsi gambar ye 😀

    Hari ni mesti Imaisha dah kat KLCC. Enjoy your day!

    1. Terima kasih Syuq 🙂 sebenarnya nak dptkan hadiah no. 1, tapi hari ahad tu tak sempat dan tak ingat langsung nak buka blog.. >.< takpela, memandangkan jane dah tlg belikan kalendar, kita bagi dia dpt no. 1.. hehehe.. 😉 semalam seronok, penat, sedih, kecewa dan mcm2 lagi perasaan kat KLCC..
      Seronok sebab dpt jumpa some postcrossers, dptkan cop kat byk booth foreign countries, beli setem, poskad dan dpt free gift etc. penat jln seharian sampai kasut pun koyak tgh jln.. kecewa sbb terpaksa blk bila kasut dah koyak dan duit poket pun cukup2 je nak buat tambang blk rmh.. sedih dan kecewa sebab tak dpt folder yg dibeli dari kaunter pos sbb saya tak ingat saya beli dan org pos tu pun lupa juga kot nak bagi.. :'(

      1. Ohhh kisahnya… (^__^)

        Memang gembira bila jumpa kawan-kawan sama minat kan! Harap tahun depan saya pun boleh join juga. Sempatlah saya ligan hantar poskad banyak-banyak dan datang meetup dengan penuh bergaya (maklumlah ..wall saya dalam postcrossing pun nanti dah ada berpuluh-puluh poskad 😀 )

        Sampai koyak kasut ye. Sakan berjalan 😀 Dalam dok bajet-bajet pun masih tak cukup hehehhe Nampaknya dah kena mula buat tabungan khas setiap bulan … baru tak kecewa lagi nak beli lebih banyak.

        Kesian pula tak dapat folder… tak ada rezeki nampaknya. Sabar ye! Saya tak dapat bayang suasana kat sana. Mesti ramai juga orang datang kan, sampai pekerja pos pun lupa nak bagi.

        Pameran tu sampai 6hb kan? Boleh tak Imaisha cerita sikit aktiviti yang boleh kita buat kat sana? Saya teringin juga nak pergi, tapi tak dapat gambaran apa yang ada di sana… yang saya bayangkan, kat sana ada banyak booth dan setiap booth jual setem.. ye ke ?? 😀

        1. ok, first yg saya buat bila masuk je adalah dptkan poskad free dkt booth PSM dpn2 entrance. Tulis poskad kat situ dan ada setem juga dia bagi supaya kita blh pos poskad tu pada org. saya pos pada diri sendiri sbb masa saya dtg, tinggal 1 je. org sebelum saya nampak saya dtg, dia ambil semua poskad tinggalkan satu je utk saya. sabar jela >..< mmg tak complete la passport saya jawabnya..
          rasanya, tu jela yg saya blh recommend sebab saya pun tak habis tour semalam.. kalau ada rezeki, hari sabtu nak pegi lagi ^_^

          1. adoi, taip panjang2 tiba-tiba post tinggal sekerat je.. >.< ni part yg lainnya.. kena bahagi tiga la jawapnya..
            second, saya pegi kaunter sebelah PSM beli minisheet keluaran 1 Dec yg ada bangunan Sultan Abdul Samad, shaped poskad showing kebaya, folder (yg tak dpt) dan fdc di kaunter sebelah. masa saya baru dtg, tak ramai kat kaunter tu. tapi time tgh beli, tiba2 ramai kerumun kat blkg. tu yg sampai terlupa folder sbb nak cpt keluar dari situ. anyway, kat situ ada tempat spin yg kita perlu jawab soalan utk menang hadiah. saya tak spin tapi saya jawab soalan di poskad dan dpt hadiah. ada kwn tu, siap pegi 2-3 kali spin dan dpt hadiah 😉

            1. Third, bolehlah beli setem Malaysia keluaran sebelum ni kat kaunter sebelahnya utk send postcard.. dpt free fdc tapi ada org cakap, cuma 2-3 hari je dia bagi free gift. so, tak pasti la juga..
              Fourth, dptkan cop pada passport yg diberi.. tapi kebanyakan booth foreign countries kena beli setem terpilih baru dpt cop. ada yg harga RM1, ada RM4 dan paling mahal RM10 kot utk satu negara.. too expensive! >.< mmg tak complete la passport saya jawabnya..
              selain booth yg jual setem, ada pameran setem remaja yg bertanding.. tapi saya tak tgk sbb byk sgt.. pameran sampai 6hb. hari last tu ada pertandingan lukis manga or cartoon kot. karya pemenangnya akan dibuat jadi setem.. syuq tak nak try ke? mana tau menang kan 😀

              1. Imaisha, do inform me please if you go to the exhibition again on Saturday…

                Nak pesan setem menarik Malaysia (untuk stok ^__^). Tak banyak pun…, budget dalam RM50 je…. Senang nak pos poskad nanti….

                1. saya pun dok berdoa siang mlm mengharap gaji cpt dpt >.< HR kata gaji mungkin dpt hari jumaat. kalau jumaat tgh hari, sempat la clear sabtu. tapi kalau dpt ptg, mau nangis T_T harap2 byk la lagi stok setem hari sabtu. risau juga cpt habis.. nanti saya inform ya kalau blh belikan 🙂

                  1. good news! alhamdulillah cek gaji saya dah dpt tadi. Yayyy! 😀 terima kasih pada siapa yg mendoakan 🙂 boleh la pegi lagi borong setem sabtu ni.. seronok tak terhingga.. tapi harap cek mmg dah clear la by saturday.. rasa mcm nak ambil cuti je sabtu ni jln puas2 kat pameran setem ^_^ jane ada special request tak utk theme setem yg nak dibeli? atau tak kisah gambar apa pun?

  6. Haaa… memang jelas dan terang penerangan Imaisha (^___^)
    Terima kasih banyak-banyak!

    Nanti kalau saya pergi sorang pun dah tahu apa nak buat kat sana. Kawan saya kat sini tak minat bab-bab setem, tak dak geng. Ada peluang boleh saya pergi juga…tak tau hari apa lagi.

    Saya belum cekap melukis (~__~) dan sangatlah cemburu tgk lukisan K.Em yang semakin hari semakin cantik semakin hebat… adoooiii..

      1. yela, kalau saya dpt dtg sabtu ni, blh jumpa 🙂 tapi saya dtg lepas habis kerja half day.. jadi lambat la sampai sana.. dlm pkl 3 la kot paling cpt blh sampai klcc.. itupun bergantung pada gaji.. huhu.. sedih :'(

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *