Top April 2014 Commenters

Hello all! One more posts of Italy before I proceed to add more blog posts about my what I have been up to. At the mean time here’s the top 5.

As promised, top 3 will get these prizes:

Ann will get a set of Dina Series book in Bahasa Melayu, Dapur Emak Saya and Taman Bunga Emak Saya, published by Karangkraf. This set was meant for Bologna Children’s Book Fair, Italy and a very rare collection.

Dinaseries

Lya will get Lil’ Guardian gift set box containing flash cards of Lil’ Guardian and its flower (information on the reverse side of the card)and bookmarks.

lilguardian

Jaja will get receive a complete set of Siri Buku Kraf Bersama Kak Emila.

SiriKraf

Congratulations to all! Ann and Lya please e-mail me your mailing address with phone number. I got Jaja’s address already.

I am still thinking of what to give for May, so stay tuned.

You may also like

46 Comments

  1. kak em, saya ada hantar emel baru, saya bagi alamat rumah saya kat kampung.. tapi kalau kat em dah hantar kat alamat saya yang lama tak apalah..

  2. Kak em 🙂 ada dapat emel dari hubby saya tak (guna emel ilyaalias@yahoo.com)? Saya pun baru tahu nickname Ann tu ialah hubby saya. Hehe saya admitted hospital lama. So dia tolong komen utk dapat kan buku Kak Em.. Terharuuuu

  3. Nanti senangla Kak Em hantar buku n flash cards lil guardian pada alamat yang sama. Jaja, this month saya dah x aktif komen. 🙂 nak Fokus jaga kesihatan… Bg peluang pd Jaja, fara n syuq 🙂

    1. Kak Em…ada request…nak minyak sign Kak Em pada buku dapur emak saya dan taman bunga emak saya tu. Dedikasikan kepala ilya alias. Bolehkan Kak Em? 🙂

        1. Lya, poskad yang Lya bagi dah sampai…. semua cantik2..
          terima kasih bagi bookmark and stamps dari Aussie… sayang Lya.. 😀

    1. tula kan.. jealous juga dgn mereka yg menang.. tapi masa tu tak discover lagi pasal GA di blog kak Em.. kalau tak, dah blh join main kejar2 ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *