KLM Charity Tulip Sale 2014

KLM Royal Dutch Airlines will be flying in thousands of fresh tulips from the Netherlands for its annual Charity Tulip Sale. The 16th KLM Charity Tulip Sale will be held at the Concourse Level of Sungei Wang Plaza on Saturday, May 10th from 11AM onwards. Each tulip is priced at RM5 per stalk and bouquets will be lovingly wrapped by the KLM staff, making these perfect gifts for Motherโ€™s Day.

For every tulip you buy, Rabobank is generously contributing RM3 (RM1, so that your Motherโ€™s Day gift costs you only RM5, and another RM2 to top up the charity fund).

Thatโ€™s not all, for every minimum purchase of 50 tulips (in a single receipt) you will get a FREE set of Lanvin fragrance miniatures worth RM175 each. This special offer is valid only for the first 50 qualified purchases.

This yearsโ€™ sale aims to raise over RM30,000 for the AUTORR (Aged Unite To Organize Rest & Recreation) Foundation. The AUTORR Foundation Centre is a non-profit, non-racial and non-religious place for senior citizens to keep themselves occupied with fun-filled activities and to keep their social circles.

2014-Tulip-Charity_tcm606-506757

You may also like

33 Comments

    1. saya suka…. suka beri bunga kat org dan suka terima bunga….. huhuhuu… bila dah layu jgn masuk bakul sampah… boleh keringkan wat pot pori ataupun dah kering presskan dan laminate untuk wat bookmark… hihihi.

      1. saya pun suka terima bunga tapi blh kira dgn jari je berapa kali dpt >.< setuju dgn jane.. saya satu family kalau dpt bunga, mesti keringkan utk buat kraf tangan.. cantik je dan tak la jadi kisah sedih mcm yg jaja ckp-masuk dlm tong sampah.. sayang kot~

            1. sepandai-pandai tupai melompat akhirnya jatuh ke tanah jua…

              kalau dah orang sekeliling duk cakap jepun, terpaksalah kita faham-fahamkan… hehehe..

                1. belajar sendiri je..
                  kalau cakap dengan orang kat sana, tangan, kaki, perut, kepala pun semua gerak2.. hehehe ๐Ÿ˜€

                  tapi rasanya kalau dah bercampur dengan masyarakat sana senang nak catch-up belajar.. ๐Ÿ˜€

                  1. hihi.. lawak je. tapi yg penting, org tak salah faham dgn apa yg kita maksudkan.. mmg haru juga kalau sorang ckp ayam, sorang ckp itik. apa pun, bila dah blend-in dgn local community, sedar tak sedar blh cpt tangkap bahasa mereka kan ๐Ÿ™‚

                1. hihi.. skrg pun jenguk tiap hari dan komen dah beratus padahal baru awal bulan.. dulu 400 tu kira banyak, skrg dah tak terkejut sgt kalau komen ada byk tu sbb dah berkali-kali org pecahkan rekod.. huhu..

    1. tulip mmg cantik…. kat Bukit Larut Taiping bulan 6 ada berbunga tulip… dulu penah tengok… sekarang ni tak tau. nanti bulan 6 saya try tgk ada tak….

      1. wah, ye ke ada kat Bukit Larut? Ingatkan kena pegi Holland baru blh jumpa Tulip ๐Ÿ˜› nanti kalau jane tgk ada, bagitau la ye. Boleh la pegi sana menikmati kecantikan tulip ^__^

        1. ok. kalau ada nanti saya bagi tau. dekat je bukit larut tu dgn rumah, tapi nak naik atas dgn jip tu yg pusing… suami saya cepat mabuk… tu yang jarang pergi tu

          1. eh, dah lupa pula pasal tempat ni.. jane ada pegi tgk tak tahun ni? nak kena tunggu bulan 6 tahun dpn la pula.. mcm lama je.. nanti lupa lagi >.<

    1. kira murah ke mahal ye? tak pernah beli tulip kat Holland mahupun Malaysia, tapi teruja tgk ada jual kat sini.. biasa menghayati tulip dalam poskad je ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *