Apr 1, 2014

Top March Commenters

Hello April! I am not going to fool anybody today, so here are my top 5 for March:

As promised, the Top 3 will get giveawas that I bought in Italy:

Lya will get A book (in Italian language) titled La Gallinella Rossa with autograph of the illustrator.

wpid-img_20140324_104549.jpg

Jaja will get A book titled Il Sussurro Degli Dei. This book has beautiful illustrations of princesses.

wpid-img_20140324_104456.jpg

Syuq will get Random collection of bookmarks and postcards from Bologna Bookfair.

wpid-img_20140324_104331.jpg

As for Cik Cloudy and Farahana, I will send a mystery gift each!

I have addresses of all four except for Lya. Lya please send your home and phone number to my e-mail: emilayusof@gmail.com.

Congrats everybody! Thank you for making my blog merrier. Stay tuned for April’s giveaway because I have more exciting giveaways await you!

35 Comments

  • Tahniah Lya! Hadiah untuk baby comel baca nanti (^_^)
    Tahniah Jaja! Suka betul saya ngusik Jaja hehe…
    Terima kasih K. Em! Nampaknya saya pun dapat hadiah dari Itali (^_^)
    Tahniah cikCloudy dan Farahana… kalian pun dapat hadiah… misteri lagi.

    • Yay! semua 5 orang dapat!

      • alhamdulilah yayyyyyyy

    • dah lama syuq tak usik saya… rindu…..

  • Hehe.. bulan ni tak berapa stress sebab syuq tak keluar dari sarang.. :)

  • Hehe…tq syuq… Yeayyyy… Suka sgt! Balik kerja je trus tgk iPad. Yahuuuu… Tq sis Em!

  • Kak Em, top 3 tak ada mystery gift ke? hehehe :D

    • Uishhhh Jaja, siap request hadiah misteri…

      Ada ke? hehehheeh —->nak juga rupanya (^_^)

    • Heheh, kan dah dapat tu…

  • hahaha… tamak haloba katakan… :D

  • Hahahaha….lucu la Jaja ni… Ada hati nk pau Kak Em ye..

  • hehehe…. Kak Em kan baik… kenyit mata sikit…. :D

  • Jom kita sama2 pujuk Kak Em..hehe.. Mana tahu nnt dpt free gift..wowww

  • whattt!! cikcloudy pon dapat jugak!! yeayy thanx kak em!

    • Yeay!!! Apa lagi cikCloudy, jom aaa belanja kitorang makan… hehe

  • Hehe…sronok la tu cik cloudy :D

  • yayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
    nampak tak nafas ibu mengandung? hahahah
    bulan april nanti akan kejar korang sehabis daya , sebab mac kita sibuk sikit harap april tak sibuk sgt jaga jaga jaja, cik awan, syuq ngan lya

    • panjangnya yay farah..

  • Aduhhh..please la boleh komen.. Slow line mlm ni.. :(

  • Hehehe…bila join GA Kak emila jadi semangat menaip je.. Hahaha

  • fara,,, yeay untuk baby.. :D

  • belum keluar…jaja. bukan tak keluar..jaga jaga last minute pecut naya..

  • lya ni adik lagi la baru 25 rupanya baru baca emel.hahahah kena bagi laluan kat kakak kakak laaaaaaaaaaaaaaa

  • la, ye ke Lya baru 25?… hahahaha… kalau macam tu sayalah kakak… hehehe…

  • Hehhhhhhhh tekejut baca…. sikit punya panjang tarik nafas hehehe

  • Haaa sudah… semua nak ngaku kakak hehehe

  • Aduhhh fara ni…. Apppuuu buat announce kt sini. Appuuuu… Salah la tu 35.. Hehehe

  • Kak Em..tq..dh dpt buku..yeayyy bertamban koleksi buku kanak2

  • Ada sesiapa nk hadiahkan buku kanak2 lg? Hehehe

  • Setiap hari tgk buku yg kak emila bg tu….love it so muchhhh!

    • saya pun…

  • Tq kak emila :)

  • those illustrations are way too tempting. >_<

Leave a comment

 Copyright Campaign

Yusof Gajah Lingard Literary Agency

Oyez!Books for children

100++ Malaysian Illustrators

Silverfish Books

September & October 2014 Giveaway

I am still figuring out what to give for September. Since I will be going to Frankfurt, I thought I get something from there and combine the giveaways. Sounds fun, huh?

As usual, 3 giveaways for Top 3 except that this time it'll be extra to cover both months.

Sept & Oct 2014 Top Ones