I am back from Italy!

I actually got back on Sunday evening but just got the time to update pictures in Facebook and Instagram. I am also in the middle of writing blog posts about Bologna Children’s Book Fair and Italy soon to be published here.

Italy trip was great and I can’t wait to tell you all about it. In the mean time, here’s a picture of Archidosso village that I visited in Italy.

arci

You may also like

78 Comments

  1. Tak sabar nak dengar cerita… tak sabar nak rasa berada di Itali dengan membaca tulisan dan menatap gambar-gambar dari K.Em.. (^_^)

  2. Hadiah Jaja tu memang menarik tau!!! (^_^)
    Bila-bila nanti saya ada cenderahati comel2, pasti saya akan ingat untuk kirim pada Jaja juga…

    *** budi yang baik dikenang jua (^___^)
    *** nanti update blog pasal pengalaman di Jepun lagi ya!!

  3. *** budi yang baik dikenang jua (^___^)
    bagi poskad dari Italy kat saya boleh? hehhehehee

    bab meng”update” blog,,,, hmmmm,,,,,, hmmmmm……..hmmmmmm…….hmmmmmmmmm

  4. Ehhhh bolehhh (^_^)

    Tapi….. bagi buku dari Itali kat saya juga boleh?

    Hehehehheheheheheheheh

    Haaa… kenapa hmmm..hmmmm?? (soalan dari orang yang tak update-update blog juga)

  5. ooooooooooooooo…. mana boleh!!!!
    poskad kan banyak kak. em bagi, kongsilah syuq…

    saya ni pemalas men’update’… kena tunggu mambang air bagi semangat.. πŸ˜€

    1. Oooohh siap nak guna pepatah pula…

      Hujan emas di negeri orang, hujan batu di negeri sendiri, lebih baik di negeri sendiri..

      Buku kat Jaja, poskad kat saya, lebih baik poskad kat saya hehehehehhehehe

  6. Kak Em… Ada request..Kak Em buat la entry ttg how to illustrate children book. Kenapa ye bila saya scan lukisan, jadi xsecantik real?

  7. syuq!!!!!
    mail dah sampai…. hehehe

    poskad cantik…recycle case, pencil, pen & sharpie pun cantikkkkkkkkkkk…

    lukisan pun cantik… hehehe
    terima kasihhhhhhhhhhh
    thank you…..
    arigato,
    tho chee
    xie cee
    salamat

    1. Farah tk selalu outstation husband selalu la. Haha tu yg bagi goodies org beli Buku, bg Sabun dr India. Tp skrg dia tk jauh jauh, g Sarawak je. Hehehe dulu merata.

      Tp kalau nk tukar Farah curi dia punya okeh

  8. wahhhhhhhhhhhh main tulis-tulis surat buat pakatan ye…heheheheh…kita pos snailmail utk jaja tapi tak tau dh smpai ke tak..poskad cuti cuti malaysia sbb poskad brunei kita tk jumpa lagi (T_T)

  9. mak kita pun dh pandai skodeng FB kak emi, dia cakap mak suka gambo pintu kak emi lukis cantik. hahahaha gmbar tingkap…kikiii…
    agaknya nnt hadiah birthday dia kami beli gmbo pintu tingkap kak emi kot.

        1. Lya, rasanya bergantung dekat pekerja pos…. snail mail yang kak em hantar sampai kat saya dalam masa 2 bulan lebih padahal selangor ke selangor je….
          tapi snail mail dari syuq sampai kat saya tak sampai seminggu…

          so, saya rasa bergantung kepada pekerja… πŸ˜€

        2. kadang2 kena berserah je moga2 dapat pekerja yang bagus uruskan surat2 ni….

          sama jugak dengan pos laju dengan pos ekspress…
          dijanji sampai esok

          tapi..

          kadang2 dijanji sampai esok kalau diuruskan dengan penuh komitmen.. πŸ˜€

          1. Ye la Jaja…kdg2 beli Brg pun xsampai…pernah satu parcel pakaian saya stuck di mana entah.. Sampai skrg xdpt…aduhh

            1. sedihnya… tapi beli barang dengan kedai online kan? so maybe there was a mistake with that shop….
              but still u got the track no… unless the shopper gave you the fake no. or maybe something wrong with post office…
              pernah dengar sebelum ni ada orang komplen dekat post office barang tak sampai tapi tak pernah lagi jadi dekat saya….

              barang lambat sampai… selalu kena.. πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *