Packing for Italy

I am carrying this backpack for clothing and another one for gadgets (laptop, camera, etc). trying to travel light. I learned my lesson well back in 2010 when I had to carry two big luggages up and down stairs at train stations.

nf

I borrowed this 35L backpack from Lily, a traveller friend. I need to buy one soon.

23 thoughts on “Packing for Italy

  • March 17, 2014 at 12:51 pm
    Permalink

    selamat perjalanan pergi dan kembali, kak emi. kita nk ikut…ni…waaaaa…enjoice ya…

    Reply
  • March 17, 2014 at 1:16 pm
    Permalink

    Wahhh..selamat pergi dan selamat pulang yer…bila la boleh jejakkan kaki ke sana..hehe

    Reply
  • March 17, 2014 at 10:39 pm
    Permalink

    have a safe journey kak em… cant wait for ur updates from there :)

    Reply
    • March 19, 2014 at 8:13 am
      Permalink

      Thank you, dear. I will update soon :) Check out my Instagram also ya.

      Reply
  • March 18, 2014 at 12:39 pm
    Permalink

    owh bestnyeeeeer :)… be safe, take care kak emi.

    Reply
  • March 19, 2014 at 12:15 pm
    Permalink

    wah BEST nyaaa….. 😀 Have a safe journey sis…. Enjoy yourself!!!

    Reply
  • March 19, 2014 at 9:29 pm
    Permalink

    selamat berangkat dan semoga selamat pulang…
    btw.. kalendar baru je sampai hari ni… hehe…

    Reply
  • March 20, 2014 at 11:40 am
    Permalink

    Mesti K. Em dah sampai sekarang kan (^_^)…
    Apa agaknya K.Em tengah buat sekarang…

    Baru sampai, Jaja? Jauuuuhhhhhnyaaaa…..

    Reply
  • March 20, 2014 at 2:47 pm
    Permalink

    itulah syuq.. ingatkan dah masuk tong sampah…. semalam cek mailbox, baru ada surat… lebih sebulan la menunggu… :)

    Reply
  • March 21, 2014 at 7:21 am
    Permalink

    selamat pagi geng2 emilanism….

    hehehe.. salam jumaat semua, semoga hari ini berjalan dengan penuh barakah…
    dan kak emi… selamat berkarya di itali… :)

    Reply
  • March 24, 2014 at 5:12 pm
    Permalink

    Bestnya dapat jalan2 mcm Kak Em.. Wish to be there too. Insyaallah

    Reply
  • March 25, 2014 at 3:13 am
    Permalink

    wah.. nampaknya dah ada geng baru… Welcome to Emilatopia Lya!!!

    Reply
  • March 27, 2014 at 4:30 pm
    Permalink

    Jaja, nak bagitau yang tadi dah pos hadiah untuk Jaja. Pos biasa ja, jadi mungkin lambat sikit sampai ye (^_^)

    Reply
  • March 27, 2014 at 4:35 pm
    Permalink

    Syuq, saya pun dah pos yang syuq punya.. pos biasa.. hari selasa… harap2 sampailah ye.. 😀

    Reply
  • March 28, 2014 at 6:27 am
    Permalink

    Kak Em dah tak lama lagi nak balik…. yeeehaaaaaaaaaaa….. 😀

    Reply
  • March 28, 2014 at 11:14 am
    Permalink

    Hahh ye ke… terima kasih (^_^)

    Terima kasih daun keladi, nanti2 kita tukar hadiah lagi…

    Reply
  • March 28, 2014 at 11:15 am
    Permalink

    Tak sabar nak dengar cerita dari K.Em kan..

    Reply
  • March 28, 2014 at 2:45 pm
    Permalink

    syuq… tapi jangan expect benda yang best2… :( hadiah yang saya bagi tak seberapa pun…

    Reply
  • March 28, 2014 at 2:47 pm
    Permalink

    betul betul betul… mesti seronok.. 😀

    Reply
  • March 28, 2014 at 3:18 pm
    Permalink

    Alaa baru berangan Jaja bagi hadiah iPhone 5s (~_~)
    Hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>