Mar 17, 2014

Packing for Italy

I am carrying this backpack for clothing and another one for gadgets (laptop, camera, etc). trying to travel light. I learned my lesson well back in 2010 when I had to carry two big luggages up and down stairs at train stations.

nf

I borrowed this 35L backpack from Lily, a traveller friend. I need to buy one soon.

23 Comments

  • selamat perjalanan pergi dan kembali, kak emi. kita nk ikut…ni…waaaaa…enjoice ya…

    • Thanks, Farah. Jom!

  • Wahhh..selamat pergi dan selamat pulang yer…bila la boleh jejakkan kaki ke sana..hehe

    • Terima kasih :)

  • have a safe journey kak em… cant wait for ur updates from there :)

    • Thank you, dear. I will update soon :) Check out my Instagram also ya.

  • owh bestnyeeeeer :)… be safe, take care kak emi.

    • I will ET, thanks!

  • wah BEST nyaaa….. :D Have a safe journey sis…. Enjoy yourself!!!

  • selamat berangkat dan semoga selamat pulang…
    btw.. kalendar baru je sampai hari ni… hehe…

  • Mesti K. Em dah sampai sekarang kan (^_^)…
    Apa agaknya K.Em tengah buat sekarang…

    Baru sampai, Jaja? Jauuuuhhhhhnyaaaa…..

  • itulah syuq.. ingatkan dah masuk tong sampah…. semalam cek mailbox, baru ada surat… lebih sebulan la menunggu… :)

  • selamat pagi geng2 emilanism….

    hehehe.. salam jumaat semua, semoga hari ini berjalan dengan penuh barakah…
    dan kak emi… selamat berkarya di itali… :)

  • Bestnya dapat jalan2 mcm Kak Em.. Wish to be there too. Insyaallah

  • wah.. nampaknya dah ada geng baru… Welcome to Emilatopia Lya!!!

  • Jaja, nak bagitau yang tadi dah pos hadiah untuk Jaja. Pos biasa ja, jadi mungkin lambat sikit sampai ye (^_^)

  • Syuq, saya pun dah pos yang syuq punya.. pos biasa.. hari selasa… harap2 sampailah ye.. :D

  • Kak Em dah tak lama lagi nak balik…. yeeehaaaaaaaaaaa….. :D

  • Hahh ye ke… terima kasih (^_^)

    Terima kasih daun keladi, nanti2 kita tukar hadiah lagi…

  • Tak sabar nak dengar cerita dari K.Em kan..

  • syuq… tapi jangan expect benda yang best2… :( hadiah yang saya bagi tak seberapa pun…

  • betul betul betul… mesti seronok.. :D

  • Alaa baru berangan Jaja bagi hadiah iPhone 5s (~_~)
    Hehe

Leave a comment

 Copyright Campaign

Yusof Gajah Lingard Literary Agency

Oyez!Books for children

100++ Malaysian Illustrators

Silverfish Books

September & October 2014 Giveaway

I am still figuring out what to give for September. Since I will be going to Frankfurt, I thought I get something from there and combine the giveaways. Sounds fun, huh?

As usual, 3 giveaways for Top 3 except that this time it'll be extra to cover both months.

Sept & Oct 2014 Top Ones