Legendary Princesses of Malaysia

Here is a video to give you insight what’s inside, made by the publisher, Oyez!Books. Enjoy!

You may also like

18 Comments

  1. wow…. i like the sound πŸ˜‰ klasik!!! Rindunya kat blog sis…. lama sudah tak singgah. Busy dengan kerja dan preparation tuk sambut new baby πŸ˜€

  2. Hai Hazural. Wah kami semua rindu geng mengomen kurang seorang. Klasik kan tgok la pose Puteri tu pun macamana. All the best preparation.

  3. Hi Farahana…. sy pun mcm awk jgak.. mak buyung πŸ˜‰ 2 bln jer lg… tp kesihatan x berapa mengizinkan… tu yg slow sikit… tiba2 BP naik… so kena byk rest… sy pun rindu nak komen kat sini, x apalah, bagi peluang kwn2 menang giveaway plak πŸ˜€

    1. ooo.. ye ker cik cloudy πŸ˜‰ congrats!! dh brapa bln? sy dh 7bln lebey… InsyaAllah hujung bln April.. πŸ˜€

  4. rupa-rupanya ramai mak buyung kat blog ni.. hehe… hazural, farahana, cikcloudy…. tengok gaya komen,, ingatkan si muda remaja…. hehe πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *