16 thoughts on “Legendary Princesses of Malaysia

  • March 3, 2014 at 2:18 pm
    Permalink

    wow…. i like the sound 😉 klasik!!! Rindunya kat blog sis…. lama sudah tak singgah. Busy dengan kerja dan preparation tuk sambut new baby 😀

    Reply
  • March 4, 2014 at 4:02 pm
    Permalink

    Hai Hazural. Wah kami semua rindu geng mengomen kurang seorang. Klasik kan tgok la pose Puteri tu pun macamana. All the best preparation.

    Reply
  • March 5, 2014 at 1:32 pm
    Permalink

    Hi Farahana…. sy pun mcm awk jgak.. mak buyung 😉 2 bln jer lg… tp kesihatan x berapa mengizinkan… tu yg slow sikit… tiba2 BP naik… so kena byk rest… sy pun rindu nak komen kat sini, x apalah, bagi peluang kwn2 menang giveaway plak 😀

    Reply
    • March 7, 2014 at 1:32 am
      Permalink

      cik cloudy masuk kategori mak buyung jugak ke?

      Reply
    • March 7, 2014 at 12:39 pm
      Permalink

      ooo.. ye ker cik cloudy 😉 congrats!! dh brapa bln? sy dh 7bln lebey… InsyaAllah hujung bln April.. 😀

      Reply
  • March 25, 2014 at 10:03 pm
    Permalink

    rupa-rupanya ramai mak buyung kat blog ni.. hehe… hazural, farahana, cikcloudy…. tengok gaya komen,, ingatkan si muda remaja…. hehe 😀

    Reply
  • March 27, 2014 at 4:37 pm
    Permalink

    Aduii tak tau nak komen apa ni… kalau ada jaja boleh gak sembang2…

    Reply
  • March 27, 2014 at 4:38 pm
    Permalink

    Datanglah jaja… datanglahhhh…. *mod jampi hehheheheh

    Reply
  • June 20, 2014 at 12:00 pm
    Permalink

    i don’t really exposed to the legendary princess of malaysia. i think i should buy the book when i got the chance and money. heheh. love the illustration of course <3

    Reply
      • June 21, 2014 at 9:26 am
        Permalink

        oh, jane dah beli ke?
        kalau mcm tu, nak pinjam.. hehe..

        Reply
        • August 17, 2014 at 4:26 pm
          Permalink

          boleh kalau imaisha nak pinjam… jap tanya anak i dulu… hihihi.
          kalau nak contact2 i ye… hihi

          Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *