Legendary Princesses of Malaysia

Here is a video to give you insight what’s inside, made by the publisher, Oyez!Books. Enjoy!

You may also like

18 Comments

  1. wow…. i like the sound ๐Ÿ˜‰ klasik!!! Rindunya kat blog sis…. lama sudah tak singgah. Busy dengan kerja dan preparation tuk sambut new baby ๐Ÿ˜€

  2. Hai Hazural. Wah kami semua rindu geng mengomen kurang seorang. Klasik kan tgok la pose Puteri tu pun macamana. All the best preparation.

  3. Hi Farahana…. sy pun mcm awk jgak.. mak buyung ๐Ÿ˜‰ 2 bln jer lg… tp kesihatan x berapa mengizinkan… tu yg slow sikit… tiba2 BP naik… so kena byk rest… sy pun rindu nak komen kat sini, x apalah, bagi peluang kwn2 menang giveaway plak ๐Ÿ˜€

    1. ooo.. ye ker cik cloudy ๐Ÿ˜‰ congrats!! dh brapa bln? sy dh 7bln lebey… InsyaAllah hujung bln April.. ๐Ÿ˜€

  4. rupa-rupanya ramai mak buyung kat blog ni.. hehe… hazural, farahana, cikcloudy…. tengok gaya komen,, ingatkan si muda remaja…. hehe ๐Ÿ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *