Mar 3, 2014

Legendary Princesses of Malaysia

Here is a video to give you insight what’s inside, made by the publisher, Oyez!Books. Enjoy!

16 Comments

  • wow…. i like the sound ;) klasik!!! Rindunya kat blog sis…. lama sudah tak singgah. Busy dengan kerja dan preparation tuk sambut new baby :D

    • Kan? I pun suka.

  • Hai Hazural. Wah kami semua rindu geng mengomen kurang seorang. Klasik kan tgok la pose Puteri tu pun macamana. All the best preparation.

  • Hi Farahana…. sy pun mcm awk jgak.. mak buyung ;) 2 bln jer lg… tp kesihatan x berapa mengizinkan… tu yg slow sikit… tiba2 BP naik… so kena byk rest… sy pun rindu nak komen kat sini, x apalah, bagi peluang kwn2 menang giveaway plak :D

    • Hehe, dua-dua mak buyung.

  • mee too!

    • cik cloudy masuk kategori mak buyung jugak ke?

    • ooo.. ye ker cik cloudy ;) congrats!! dh brapa bln? sy dh 7bln lebey… InsyaAllah hujung bln April.. :D

  • rupa-rupanya ramai mak buyung kat blog ni.. hehe… hazural, farahana, cikcloudy…. tengok gaya komen,, ingatkan si muda remaja…. hehe :D

  • Aduii tak tau nak komen apa ni… kalau ada jaja boleh gak sembang2…

  • Datanglah jaja… datanglahhhh…. *mod jampi hehheheheh

  • (^_^)

  • i don’t really exposed to the legendary princess of malaysia. i think i should buy the book when i got the chance and money. heheh. love the illustration of course <3

    • you should buy yukino…
      saya dah ada 1…

      • oh, jane dah beli ke?
        kalau mcm tu, nak pinjam.. hehe..

        • boleh kalau imaisha nak pinjam… jap tanya anak i dulu… hihihi.
          kalau nak contact2 i ye… hihi

Leave a comment

December 2014 Giveaways

-TBA-

Dec 2014 Top Ones

Gin&Jacqie

 Copyright Campaign

Yusof Gajah Lingard Literary Agency

Oyez!Books for children

100++ Malaysian Illustrators

Silverfish Books