Giveaways for March top 3

I cannot seem to log in from my laptop (this seem to be the problem everytime I am abroad), so here’s a quick update on top three March commenters giveaways from my phone.

First: A book (in Italian language) titled La Gallinella Rossa with autograph of the illustrator.

One great thing about picture book is that you can read the picture without having to understand the text. Of course, you can translate it online if you are up to it.

image

2nd: A book titled Il Sussurro Degli Dei. This book has beautiful illustrations of princesses. It is great for your reference/inspiration if you are trying to build a character or style.

image

3rd: Random collection of bookmarks and postcards from Bologna Bookfair.

I will collect more but these are some of ’em.

image

So you know what to do. Comment, comment and comment and make sure you are in the top 3. Tally widget is on my sidebar.

See you soon!

You may also like

157 Comments

  1. hahahah kemengahan nk mengejar…jaja poskad dah bubuh setem tapi pejabat pos alamanda tu beralih ke/ tutup. so pi pusat poslaju takkan nk drop snailmail hahaha..nnt kita cari tong pos ye.sorry if tertunggu tunggu

  2. hehe… saya memang suka buku.. lagi lagi kalau ada illustrations cantik2… tapi sekarang saya tengah gila kumpul poskad…. tak tahu mana satu yang betul2 menusuk kalbu… kena bermeditasi ni.. πŸ™‚

  3. Jaja.. Kak lya pun suka collect stamp, poskad..buku lagi la. Sanggup tunggu pak samad kat kinokuniya hari jumaat nak amik sign dia.

  4. Nnt kalau Kak lya gi jejalan, akak cari poskad utk Jaja.. πŸ™‚ insyaallah nk pegi Brunei. Tp sure lg jadi ke tak..huhu hubby bz sgt *sigh*

  5. Kak Lya,, yang GA tu kena tengok keadaan.. kalau adegan kejar mengejar tak selaju yang bulan lepas… then, I’ll consider it.. πŸ˜€

  6. bulan lepas saya, syuq dengan fara kejar-mengejar sampai last day of february… komen sampai betul2 pukul 12 pagi… but in the end syuq dapat no. 1… komen pun beratus-ratus.. πŸ˜€

  7. nak menang nak menang..Tahniah semua yang menang.. ha ngeri memikirkan saat-saat terkakhir bersaing..taubat tak buat dah kot hahahah..usaha tangga kejayaan kita konsisten aja bulan ini. sambil bg kak emi pening.

  8. fara, ye ke taubat tak nak buat?… bulan ni macam ramai je nak buku… hehehe…
    kena bersedia dari segi mental, fizikal dan rohani….. kalau tak nanti stress…. hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *