Sep 11, 2013

Top August Commenters

Sorry for the late update! Here’s my top 5 for August:

The top one gets an original painting as below. Congrats Hazural!

library

27 Comments

  • congrats hazural!

    • such a nice painting. dapat original lak tuh :)

  • Congrats to Hazural. :D *Fireworks*

  • Very lucky. and nice painting.

  • wow best nyer hazarul! congratulations! u deserved it :)

  • Thanks K.Emi!!! Thanks to all…. :D Sembang2 di Instagram Kak Emi that day pasal drawing ni…, hasilnya jadi klu untuk September Giveaway… tak sangka jd milik saya …yeah!!!

  • Thanks :D

  • test

  • Tahniah Hazura!!! Seronokkan dapat hadiah dari K.Em :D

  • syuq.. kite bile lg? hehe tgh tggu apa hadiah utk sept ni :)

    • Kak Em tengok fikir apa nak beri untuk bulan Septemeber. Ada cadangan?

      • Cadangan… sesuatu dari barangan yang K.Em nak bawa ke Frankfurt. (^_^)

        • OK good. Tengok sidebar, dah up hadiahnya. :D

    • Kan kan kan.. jom cikcloudy, kita rebut hadiah pula :D

      • MAri rebut, rebut! Tengok hadiah kat sidebar.

        • Wahhhh… best..best!

          • Inilah masa untuk jelajah post k.Em yang dulu2

            • Yes, silakan Syuq:)

          • Komen banyak ;-)

  • Thanks for the wishes :D thanks to Soulie, Insyirah, Cik Cloudy & Syuq….. Mestilah seronok… senyum sampai ke telinga tak habis2 lagi niii…. hahahaa…. ;)

  • :) Your welcome!

  • What a nice gift. Jeles dgn Hazural nih

  • Watch out! I’m coming! I am commenting a lot!

  • bila la pulak giliran saya eh?

    kena lawat blog ni tiap2 hari ni… :p

  • I had receive this lovely giveaway gift!!! Really appreciate it….. 1st time dpt hadiah lukisan yang di lukis oleh pelukisnya sendiri… mmg impian dari dulu untuk dapat hadiah lukisan yang di lukis oleh seseorang yang saya suka/kenali… Thanks sis Em <3

  • Hazural, i noticed that u also won the oct giveaway…
    this time, give me a chance lah.. hehe

  • congrats hazural to get the painting! lucky you~

Leave a comment

December 2014 Giveaways

-TBA-

Dec 2014 Top Ones

Gin&Jacqie

 Copyright Campaign

Yusof Gajah Lingard Literary Agency

Oyez!Books for children

100++ Malaysian Illustrators

Silverfish Books