27 thoughts on “Top August Commenters

    • September 11, 2013 at 11:21 am
      Permalink

      such a nice painting. dapat original lak tuh 🙂

      Reply
  • September 11, 2013 at 1:14 pm
    Permalink

    Congrats to Hazural. 😀 *Fireworks*

    Reply
  • September 11, 2013 at 1:15 pm
    Permalink

    Very lucky. and nice painting.

    Reply
  • September 11, 2013 at 10:20 pm
    Permalink

    wow best nyer hazarul! congratulations! u deserved it 🙂

    Reply
  • September 12, 2013 at 11:08 am
    Permalink

    Thanks K.Emi!!! Thanks to all…. 😀 Sembang2 di Instagram Kak Emi that day pasal drawing ni…, hasilnya jadi klu untuk September Giveaway… tak sangka jd milik saya …yeah!!!

    Reply
  • September 18, 2013 at 3:08 pm
    Permalink

    Tahniah Hazura!!! Seronokkan dapat hadiah dari K.Em 😀

    Reply
  • September 19, 2013 at 9:47 am
    Permalink

    syuq.. kite bile lg? hehe tgh tggu apa hadiah utk sept ni 🙂

    Reply
    • September 22, 2013 at 3:32 pm
      Permalink

      Kak Em tengok fikir apa nak beri untuk bulan Septemeber. Ada cadangan?

      Reply
      • September 24, 2013 at 5:04 pm
        Permalink

        Cadangan… sesuatu dari barangan yang K.Em nak bawa ke Frankfurt. (^_^)

        Reply
        • September 26, 2013 at 8:53 am
          Permalink

          OK good. Tengok sidebar, dah up hadiahnya. 😀

          Reply
    • September 24, 2013 at 5:00 pm
      Permalink

      Kan kan kan.. jom cikcloudy, kita rebut hadiah pula 😀

      Reply
  • September 19, 2013 at 11:14 am
    Permalink

    Thanks for the wishes 😀 thanks to Soulie, Insyirah, Cik Cloudy & Syuq….. Mestilah seronok… senyum sampai ke telinga tak habis2 lagi niii…. hahahaa…. 😉

    Reply
  • September 19, 2013 at 3:21 pm
    Permalink

    🙂 Your welcome!

    Reply
  • October 15, 2013 at 1:14 pm
    Permalink

    Watch out! I’m coming! I am commenting a lot!

    Reply
  • November 18, 2013 at 2:25 pm
    Permalink

    I had receive this lovely giveaway gift!!! Really appreciate it….. 1st time dpt hadiah lukisan yang di lukis oleh pelukisnya sendiri… mmg impian dari dulu untuk dapat hadiah lukisan yang di lukis oleh seseorang yang saya suka/kenali… Thanks sis Em <3

    Reply
  • November 18, 2013 at 2:53 pm
    Permalink

    Hazural, i noticed that u also won the oct giveaway…
    this time, give me a chance lah.. hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *