Holiday at Bukit Gambang Resort City

Hello! Am now at Bukit Gambang Resort City. Yassin specifically wants to come here so here we are. Reached Bukit Gambang yesterday and first area we went to was the waterpark!! Yassin had a blast. Today we will go to the Safari Park. Will post pictures of animals tonight.

At the meantime, here’s photos from the waterpark.

Waterpark-01Waterpark-02Waterpark-03

Waterpark-04

You may also like

13 Comments

  1. bestnyerrrr..saya yg dok kuantan pun tak pernah sampai lagi kat sini, tgk gambar2 kat ig akak cantik giler haiwan2 tu.. if u dont mind bleh share kak emi pakai camera apa?

    1. Menarik sangat. Hanya yang tak menariknya pengunjung tidak tah ujaga kebersihan. Memang ada Cleaner tetapi tak terkejar, kesian mereka bekerja pada waktu cuti. Memanglah Cleaner kerjanya mencuci dan membuang sampah tetapi sekurang-kurangnya pengunjung kena buang sampah di tempat sepatutnya supaya memudahkan mereka membuat kerja.

  2. Aduhhh…masalah satu ni! Tempat dah dibuat cantik-cantik, tapi tabiat pengunjung pula yang buruk. Mana-mana tempat menarik pun akan terjejas kalau tabiat buruk ini sentiasa ada. Akibatnya, mata anak-anak pun terbiasa lihat sampah di merata-rata dan kelak mereka pun tak kisah suasana macam tu. Sampai bila-bila pun masalah tak selesai!!

  3. i’m planning to go to this place soon! so here i am revisiting ur entries, your entries sgt2 membantu 🙂 (mcm lah nak g jauh sgt kan, padahal about an hour fr my place je.. hehe)

  4. Proud to say that I’ve been there.. hehe.. pegi time weekday yg tak ramai org. So, blh main sepuas hati dgn kawan2 seharian sampai sakit kepala.. but, totally worth every penny! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *