Rebranding: Em’s Doll

I am rebranding my Dolly product to Em’s Doll as of today. This is because I want to set my Em’s Doll apart from the rest. There are too many Dolly on the net; Dolly Parton is one.

Combining my name, Em, and the word doll seems like a very good idea.

em's doll

You may also like

20 Comments

          1. Hehe.. ofkos sy akan order lg..
            skang ni tgh pk nak order Em’s Doll yg camne..
            kali ni nak utk diri sendiri plak..
            asyik order utk org jek kann..??
            mane aci.. sendiri pun nak la jugak..
            hikhik..

  1. wah… kak emi… ada nama baru ya… yeay… doll… sha pun guna doll juga tu… tapi namakan… mommy doll… daddy doll… teen doll… dan so many2 doll…:) em’s doll… mean emila’s doll ya akk…:) hm… cute2…:)

    P.s: akk… baru bangun dari tidur dengan laptop…:( semalaman tak tidur… memang tetiba tak sedar2 langsung pulak… khalis nangis baru sedar tadi akk…

      1. betul2..name tu mainkan peranan penting juga, baru tak nampak similar sangat dengan orang lain, tp doll akak memang dah lain dari yg lain. +nama yang lain lagi, lagi gempak doll kak emi! πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *