Featuring Yoon See *

Yoon See has touched my heart today with her sketches of me and kind words:

Kak Emila, you are my everyday inspirations – Be it Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday, Friday, Saturday, Sunday! Somemore, easyday, busyday, freeday….:) _ Yoon See

Here’s one of the drawing she dedicated to me:


Malaysia Boleh by Yoon See

Thank you so much Yoon See for being such a great friend online and offline! Here’s an illo of us: BFF forever!

1st commentator
Diya

You may also like

165 Comments

        1. oo pakai ink. macam instruction kat atas tadi: arah kanan dan kiri pun boleh; later lengkukkan ke dalam sampai jadi kecik.

          Kalay dari dalam pun boleh; start lengkuk kecil dan keluar kearah kiri atau kanan (yang mana selesa) dan makin lama lengkuk tu makin besar.

      1. I second d motion!;) bila semuanya datang dari hati yg ikhlas, maka zahirnya juga boleh dilihat oleh semua org dgn mood yg ceria dan selesa. ^_^

    1. Thanks diya:)
      The beauty of compliment also coming straight from your inner heart diya:)
      I just echo after you, hope you are fine with my echo.
      I will drop by tonight to your blog again. I need to go out again for teaching:)

        1. hmm memang betul. bain pun dah banyak kali terkena. org yg tak jujur suka ambil kesempatan atas kita. takpe, kita doa banyak² supaya Allah beri yg terbaik utk mereka semua ya ^_^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *